Leopoldstraat 33 A 8550 Zwevegem
+3256756530
OVER ESTHETIEK BOSSUYT

Esthetiek Bossuyt is een schoonheidsinstituut in Zwevegem, in de buurt van de autenthieke stenen molen.

Met liefde en zorg.

U wordt er verzorgd door Barbara die al 25 jaar met liefde en zorg het beroep uitoefent. Zij biedt je er tal van verschillende verzorgingen aan.

Puur genieten.

Gelaats- en lichaamsverzorging, pedicure, ontharing, airbrush, zonnebank zijn een klein deel waarvoor je bij ons terecht kan. Kortom: een breed spectrum, van A tot Z, van kop tot teen.

Rustgevend.

Je wordt tot in de puntjes verzorgd in een rustgevend interieur en komt er fris, ontspannend en stralend weer buiten. U wordt verwend met de beste wetenschappelijk onderbouwde producten met onmiddelijk en duidelijk zichtbaar resultaat. Barbara verwent u met heel veel liefde voor het vak en met de grootste zorg wordt u behandeld.

Kwaliteitsproducten.

Voor de verzorgingen van gelaat en lichaam wordt er gebruik gemaakt van de producten van ERICSON Laboratoire. Verder gebruiken we producten uit het assortiment van Royal voor de make-up en Gehwol voor de voetverzorging. Dit alles is vanzelfsprekend allemaal te verkrijgen voor thuisgebruik.

ERICSON LABORATOIRE

Het concept Multi-Therapie van Ericson is gebaseerd op voortdurend onderzoek naar de effectiviteit van de ingrediënten, methoden en producten.

De therapeutische benadering maakt het mogelijk om alle huidproblemen succesvol te behandelen. De fytobiologische, uit zee afkomstige werkstoffen en biotechnologische ingredienten zijn uitzonderlijk en in hoge concentraties aanwezig.

De professionele therapie maakt het mogelijk om persoonlijke en doelgerichte behandelingen aan te bieden.

STEL GERUST EEN VRAAG OF ADVIES
We staan al 25 jaar voor u klaar met volle passie
Fotoshoot Bossuyt-94-bewerkt
BARBARA BOSSUYT
Schoonheidsspecialiste
056 75 65 30

VOLG ONS

Website door Loïc Levan